Borsa İstanbul Şehit Erol Haspulat İlkokulu

Vizyon: Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye`nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiyesi`ni güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için elele vermek. Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Voleybol, Satranç, Bocce
Bilimsel Etkinlikler: Dünyanın Çevresini ölçme etkinliği, Codeweek Haftası, Bilge Kunduz
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Ortaokullar Arası Araştırma projeleri katılımı, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 03625520342

WEB - https://imkbsehybi.meb.k12.tr

Adres - Çetinkaya İMKB Şehit Erol Haspulat YBO Bafra/ SAMSUN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Samsun-Sinop Yolu üzerinde, Bafra Merkeze 2 km uzaklıkta Çetinkaya mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Çetinkaya İMKB Şehit Erol Haspulat YBO Bafra/ SAMSUN

Ulaşım Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır. Dolmuş hattı bulunmamaktadır. Diğer öğretmenlerle gidiş geliş için okul idaresi ile irtibata geçiniz...

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km